2017-12-06 kl 0:00 - Lediga tjänster

Kvalitets controller – vikariat

Kvalitets controller – vikariat
Är du analytiskt lagd och intresserad av livsmedelsproduktion?
Då söker vi dig som kvalitets controller till vår anläggning i Skara. Du som person är pålitlig, systematisk och tydlig. Du har en stark egen drivkraft och ser positivt på utvecklings- och förbättringsarbete. Då arbetet bedrivs utifrån ett nära samarbete med produktionen samt externa kontakter krävs det en god kommunikations- och samarbetsförmåga. God datorvana är ett krav.

Läs mer och ansök
2017-11-27 kl 0:00 - Lediga tjänster

Aspirant Skara Halmstad

Vi söker 2 aspiranter inom produktion till HKScan i Skara och Halmstad med start 2018.
Vi startar upp en fjärde omgång av vårt Aspirantprogram och till vår anläggningar i Skara och Halmstad söker vi dig som vill utvecklas inom HKScan och ser dig själv som en framtida ledare inom produktion. Du har ett stort intresse av att leda och utveckla andra människor samt företagets processer, och vill tillsammans med ditt team bidra till utvecklingen av ett affärsmässigt företag som värderar ständiga förbättringar

Läs mer och ansök
2017-11-24 kl 16:30 - Lediga tjänster

Pricing Specialist

Är du en engagerad person som brinner för siffror och som trivs bra i en analytisk roll? Vi söker nu en Pricing Specialist som vill vara med och vidareutveckla HKScan! Du tillhör Customer & Consumer Services som är en del av vårt kommersiella team. Du välkomnas till vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Läs mer och ansök
2017-12-05 kl 1:00 - Lediga tjänster

Inköpare

Kan du snabbt sätta dig in i nya situationer, gillar att göra affärer och skapa nya långsiktiga kundrelationer, samtidigt som du har intresse av svenskt lantbruk?

Läs mer och ansök
2017-06-21 kl 13:49 - Lediga tjänster

Generell ansökan produktionen, Linköping

HKScan är Nordens ledande köttexpert. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2015 hade HKScan en omsättning på cirka 1,9 miljarder euro och omkring 7 400 anställda.

Läs mer och ansök
2017-11-20 kl 0:00 - Lediga tjänster

Aspirantprogram 2018, Linköping

Vi startar upp en fjärde omgång av vårt Aspirantprogram och till vår anläggning i Linköping söker vi dig som vill utvecklas inom HKScan och ser dig själv som en framtida ledare inom produktion. Du har ett stort intresse av att leda och utveckla andra människor samt företagets processer, och vill tillsammans med ditt team bidra till utvecklingen av ett affärsmässigt företag som värderar ständiga förbättringar.

Läs mer och ansök