2018-04-11 kl 8:15

HKScan Kristianstad söker en produktionschef, område charktillverkning

Det här är HKScan
För oss får bara det bästa hamna på gaffeln. Det betyder att vi strävar efter att erbjuda välsmakande produkter med hög kvalitet som framställts på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i enlighet med vårt nordiska arv. Som en del av vår familj med över 7 000 medarbetare från skilda bakgrunder kan du vara med och omsätta den här visionen till verklighet med hjälp av vår strategi Inspire, Lead, Care. Vi tror att karriärmöjligheter, yrkesmässig utveckling, innovation och samarbete är sådant som skapar ett gott och dynamiskt arbetsklimat.
Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln.


Rollen
Som produktionschef ansvarar du, tillsammans med dina produktionsledare, för hela charkprocessens resultat och utveckling. Du ingår i ledningsgruppen på platsen och rapporterar direkt till platschefen. Inom ditt ansvarsområde arbetar ca 100-150 medarbetare beroende på säsong och du har personalansvar för sju tjänstemän, fördelat på fyra produktionsledare, en administratör och två aspiranter som driver det operativa arbetet.


Huvudsakliga ansvarsområden

Leda och följa upp den dagliga produktionen inom produktionsområdet i enlighet med företagets policy och rutiner
Leda, utvärdera och utveckla dina medarbetare
Utveckla planer, kostnadsberäkningar och budget för produktionsområdet
Samverka med övriga funktioner för att effektivisera verksamheten
Ansvara för att kontinuerligt effektivisera, analysera och utveckla verksamheten
Ansvara för att följa upp KPI:er så som produktivitet, kvalitet, arbetsmiljö mm


Det här förväntar vi oss av dig
Du har universitetsutbildning eller annan kompetens/erfarenhet som anses likvärdig och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du är en modern ledare med starka produktionsfärdigheter. Du har ett flexibelt och analytiskt tankesätt, hög energinivå och stresstolerans. Du har dokumenterad framgångsrik ledarskapserfarenhet och din kompetens präglas av övergripande fokus, förmåga att leda genom andra, skapa team och ständigt förbättra och utveckla. Du har erfarenhet och god förståelse för industrisektorn, gärna inom livsmedelsindustrin.


Det här kan du förvänta dig av oss
Vi är en organisation som sätter medarbetarna i centrum. Det betyder att vi tror att vi presterar bäst när vi samarbetar med varandra. Våra chefer vet att de inte kan allt; vi lär oss tillsammans och växer tillsammans. Att arbeta på HKScan passar dig som vill ha utmaningar och som inte är rädd för att utmana. Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande arbete, där du kommer att kunna göra stor skillnad för HKScan Sweden. INSPIRE, LEAD och CARE är våra gemensamma värderingar och en viktig del av arbetet.


Mer information
Kontaktpersoner för den här rollen: Stefan Thörn, platschef, stefan.thorn@hkscan.com

Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Magnus Nilsson, HR Manager, magnus.nilsson@hkscan.com

Fackliga kontaktpersoner: Tord Nilsson, Ledarna, 044-194216, Eva Johansson, Unionen, 044-194214

Tjänsten är placerad på HKScans anläggning i Kristianstad.


Ansökan
Skicka in din ansökan, CV och personligt brev senast den 6 maj 2018 via http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss/nya där annonsen är publicerad. Ansök via länk längst ned i annonsen.


HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vårt utbud består av ansvarsfullt producerade köttbaserade produkter och måltider, samt innovativa lösningar som gör vardagen lättare för våra kunder. Våra produkter ger smakglädje och präglas av vårt nordiska arv, hög kvalitet och en ansvarsfull produktion. Detta löfte omfattar hela värdekedjan för köttet – från gård till gaffel. Våra kunder finns i detaljhandel, livsmedelstjänster och industrisektorer, och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2017 hade HKScan en omsättning på 1,8 miljarder euro och cirka 7 300 anställda.


Följ oss 

https://twitter.com/hkscan

https://www.linkedin.com/company/hkscan-oyj

Besök vår webbplats: https://www.hkscan.com/sv/framsidan

Klicka här för att ansöka