2018-01-29 kl 0:00

Sommarjobb Skara 2018

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.


ARBETSUPPGIFTER
På HKScan i Skara producerar vi färsprodukter, däribland Mamma Scans köttbullar, hamburgare men också leverpastej. Därtill producerar vi en stor mängd av Scans grillprodukter. Vi söker omkring 130 semestervikarier varav 15 tjänstemän och erbjuder sommarjobb inom följande områden av vår verksamhet:


PRODUKTION
- Paketering av färsprodukter
- Beredning av färssmet
- Arbete vid produktionsmaskiner.
- Tillverkning och paketering av charkprodukter


LOGISTIK/LAGER
- Truckkörning, orderplock, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete


TEKNIK/UNDERHÅLL
- Reparationer och underhåll
- Elinstallationer


KVALITE`T

På kvalitetsavdelningen söker vi en kvalitetsstyrare vilket bland annat innebär att ta ut prover, sensorik och analysera resultat. Utbildning inom livsmedelssäkerhet eller mikrobiologi är meriterande.


KONTOR
- Produktionsplanering, Sälj, Ekonomi, Export och Administration.


Alla våra arbeten inom produktion innefattar fysisk aktivitet och skiftarbete förekommer.


VAD ERBJUDER VI?
Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi också:
- Friskvårdsbidrag
- Rabatterade priser i vårt populära personalköp
- Möjlighet till extrajobb efter avslutad anställning


VEM ÄR DU?
Vi söker främst dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. Till vissa arbetsuppgifter kan även du som har fyllt 16 år söka. Tidigare vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande, liksom truckkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Vårt behov sträcker sig från v. 25 till och med v. 33 och vi ser helst att du kan arbeta under hela perioden. Till vår grillproduktion kommer vi anställa ca 20 medarbetare redan från v. 12 till och med v. 33.


VILL DU VETA MER?
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Morgan Ek, morgan.ek@hkscan.com. Du kan också nå oss via växeln på telefonnummer 0511-251 37


ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan senast 30 april 2018. Du ansöker genom att lämna personligt brev och CV via länken nedan. Ange i din ansökan var du kan tänka dig att arbeta och vilka passande erfarenheter du har för det område du söker. En bekräftelse på att vi har mottagit din ansökan kommer via e-post. Antagning sker löpande och intervjuarbetet startar i februari så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att ansöka