2018-02-05 kl 10:10

Elektriker till Kristianstad

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.


HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning. För att stödja våra nämnda huvudprocesser på bästa sätt har vi ett starkt och kompetent teknikteam.


Beskrivning av tjänsten
Som elektriker kommer du att arbeta på vår teknikavdelning. Arbetet omfattar allt från små praktiska problem, förebyggande underhåll och felsökning i den dagliga driften till arbete med utveckling och projekt. Tjänsten är tillsvidare och beredskapstjänstgöring ingår. Tillträde efter överenskommelse.


Din bakgrund och personlighet
Du är utbildad elektriker med stort intresse för praktiskt arbete och problemlösning. Vi vill att du som söker ska ha kunskap inom automationsteknik med tonvikt på processteknik. De systemkunskaper som är meriterande är Siemens step 7 och Mitsubishi Medoc/GX IEC/ GX works2. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet inom det aktuella området. För att driva verksamheten framåt så är det också viktigt att du är tydlig, initiativtagande och självständig. Du är service- och kundinriktad samt samarbetsvillig och har vana att arbeta i team.


Frågor/ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef, Magnus Cullin, 044-19 40 26 magnus.cullin@hkscan.com
Facklig kontaktperson är Patric Nelson, Livsklubben, 044-19 41 42.


Välkommen med Din ansökan senast 4 mars. Vi tillämpar löpande urval, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du skickar in din ansökan på vår hemsida http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss/nya.Klicka här för att ansöka