2017-10-11 kl 0:00

Operations Development Expert

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt med utveckling på samtliga nivåer inom organisationen.
Söker du ett spännande, självständigt och utmanande arbete? Vi erbjuder en tjänst som expert hos HK Scan Sweden Operations Development  i Kristianstad där du kommer att ha möjlighet att bidra och göra stor skillnad för företaget.


Som medarbetare på Operations Development kommer du att arbeta brett med ständiga förbättringar och utveckling av arbetsmetoder inom samtliga verksamheter inom HK Scan. Detta innebär att du kommer att arbeta med olika LEAN verktyg såsom 5S ,Scan Enkelt, OEE, SMED,TPM, TOC och Gröna Korset. Vidare kommer du att arbeta med arbets- och metodstudier, standardiserade arbetssätt och kalkylering. Även arbete med lönesystem förekommer.


Du kommer att bli en viktig del i ett högpresterande team där du har utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsmiljö tillsammans med övriga kollegor.


Tjänsten innebär täta samarbeten med bland annat produktionschef, produktionsledare samt stödfunktioner. Tjänsten är placerad i Kristianstad. Vissa resor och oregelbundna arbetstider förekommer.


Vi söker dig som har en akademisk utbildning tex högskole- eller civilingenjör, men du kan också vara ekonom eller beteendevetare. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet av LEAN. Det är meriterande om du har erfarenhet av processer inom livsmedelsindustrin och/eller arbetat med affärssystemet M3 och Loopen. Du har goda kunskaper i Officepaketet och du behärskar engelska i både tal och skrift.


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är utåtriktad, kommunikativ och drivs av att göra skillnad i vår verksamhet. Du är också självgående och uthållig. Ett lösningsfokuserat arbetssätt, arbetsglädje och optimism är en förutsättning för att du skall lyckas och trivas!


Inspire , Lead  och Care är HK Scan Swedens gemensamma värdeord och en viktig del av arbetet.


Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Kim Lyngby Bekkhus, Operations Development Sweden and Poland, telefonnummer 0706-065 583.  Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av HR Chef Magnus Nilsson, 044-19 41 81.

 

Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 5 november 2017. Din ansökan med personligt brev och CV registrerar du på http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss/nya.


Fackliga kontakter: Eva Johansson, Unionen, 044-19 42 14, Tord Nilsson, Ledarna, 044-19 42 16.


Välkommen med din ansökan!


HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.


Klicka här för att ansöka