2018-01-08 kl 15:25

Generell ansökan produktionen, Linköping

HKScan är Nordens ledande köttexpert. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2015 hade HKScan en omsättning på cirka 1,9 miljarder euro och omkring 7 400 anställda.

I Sverige har vi produktionsanläggningar i Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad samt försäljningskontor i Stockholm. Anläggningen i Linköping är ett av regionens största privata företag med cirka 600 medarbetare.


Om arbetet
Produktionen i Linköping innefattar arbetsuppgifter såsom slakt av nötdjur och lamm, skivning och paketering av kött samt tillverkning och paketering av charkprodukter. Inom avdelningen logistik ingår truckkörning, arbete vid terminaler, lastning samt lossning. På vår teknikavdelning utförs reparationer, underhåll och elinstallationer.

För att kunna arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. I vår verksamhet har vi nolltolerans för alkohol och droger och tar därför slumpvisa tester regelbundet.


Ansökan
Vänligen ange i din ansökan var du kan tänka dig att arbeta och vilka passande erfarenheter du har för de områden du söker. En bekräftelse på att vi har mottagit din ansökan kommer via e-post och vi kontaktar dig om vi har en ledig tjänst där din profil matchar våra önskemål. Du behöver skicka in en ny intresseanmälan inom ett halvår om du fortfarande är intresserad av jobb hos oss.

Om du har frågor om vår verksamhet är du välkommen att kontakta HR-avdelningen via e-post hrlinkoping@hkscan.com.

Välkommen med din ansökan via nedan länk där du lämnar CV och personligt brev via vårt ansökningsformulär för lediga tjänster.

Klicka här för att ansöka