2018-02-08 kl 0:00

Djurmottagning Linköping

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.

HKScans produktionsanläggning i Linköping är en av de större anläggningarna inom koncernen och ett av regionens största privata företag med omkring 600 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpaketerat kött, charktillverkning och distributionscenter. Till vår slaktavdelning söker vi nu två medarbetare med inriktning djurmottagning och avlivning.


Arbetsuppgifter
Slaktavdelningen på HKScan består av 60 personer som hanterar omkring 600 nötdjur och lamm om dagen. Du kommer att ingå i ett mindre team om fem - sex personer som arbetar med mottagning av djurtransporter, avlastning och stallning av nötdjur och lamm samt avlivning av nötdjur.

Du kommer att få utbildning i arbetsuppgifter, instruktioner och rutiner på plats. Vi tillhandahåller också den djuromsorgsutbildning, DISA, med efterföljande certifiering från Jordbruksverket som behövs för att få hantera djur i samband med avlivning och slakt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är van vid hantering av stora djur och har en god känsla för djurhållning och djuromsorg, gärna med erfarenhet från lantbruk eller lantbruksskola. Som person är du lugn och tålmodig och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående och har samtidigt lätt för att samarbeta med andra. Det är också nödvändigt att du är fysiskt stark och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete.


Arbetstider
Arbetstiderna är måndag - fredag kl. 07.00 - 16.00. Vi arbetar även en sen vecka med arbetstid söndag - torsdag enligt ett rullande schema.


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 4 mars 2018.

Du lämnar din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Har du frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta produktionsledare Martin Karlsson, telefon 013-23 47 49.


Klicka här för att ansöka