2018-01-29 kl 0:00

Sommarjobb Kristianstad 2018

HKScan i Kristianstad är regionens största privata företag med ca 700 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av slakt, styckning och vidareförädling av gris samt charktillverkning. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt med utveckling på samtliga nivåer inom organisationen.

 

Ta chansen att medverka i HK Scans resa från Gård till Gaffel.
Våra värdeord är Inspire, Lead, Care.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker knappt 150 semestervikarier och erbjuder sommarjobb inom följande område:
PRODUKTION
- Kringarbete inom slakt och styckning av gris
- Paketering av kött
- Tillverkning och paketering av charkprodukter

LOGISTIK/LAGER
- Truckkörning, orderplock, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete

Övrigt
- Produktionsplanering
- Arbete i vår personalrestaurang

Alla våra arbeten förutom i produktionsplaneringen innefattar fysisk aktivitet och skiftarbete förekommer.


VAD ERBJUDER VI?
Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi också:
- Introduktion
- Friskvårdsbidrag
- Rabatterade priser i vårt populära personalköp
- Möjlighet till extrajobb efter avslutad anställning


VEM ÄR DU?
Vi söker främst dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. Till vissa arbetsuppgifter kan även du som har fyllt 16 år söka. Tidigare vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande, liksom truckkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv.


VILL DU VETA MER?
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Mats Jönsson på mats.jonsson@hkscan.com eller Emmelie Lind Svensson på emmelie.lindsvensson@hkscan.com .


ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan senast 11 mars 2018. Du ansöker genom att lämna personligt brev och CV via länken ovan. Ange i din ansökan vilka passande erfarenheter du har för det område du söker. En bekräftelse på att vi har mottagit din ansökan kommer via e-post.


HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.


Klicka här för att ansöka