2018-03-09 kl 0:00

Semestervikarie Innesälj/Grossistkoordinator

HKScan i Linköping är ett av regionens största privata företag med ca 600 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpackat samt charktillverkning. I Linköping har vi HKScans distributionscentrum, NDC. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt på samtliga nivåer i organisationen med utveckling. Nu söker vi semestervikarier till Innesälj.

Arbetsuppgifter

Innesälj, består av en säljchef, innesäljare och grossistkoordinatorer. Som innesäljare jobbar du med försäljning och kundvård via telefon. Du ringer upp befintliga kunder för att sälja vår produkter, sälja in kampanjer eller överskott. Vidare koordinerar du kund/grossist/transport på dina kunder. Vi håller till i Tornby tillsammans med ett 30 tal kollegor i olika roller.

Vem är du?

Vi tror att du är i början av en högskoleutbildning. Du är en van dataanvändare och tycker om att prata i telefon. Som person är du glad och positiv och har lätt att knyta och bibehålla både nya och gamla kontakter. Då vi emellanåt jobbar i ett högt tempo, men samtidigt ska hålla en god kundkontakt, är det viktigt att du är stresstålig.

HKScan värnar om en god arbetsmiljö och hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.

AnsökanAnsökan sker via vår hemsida http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss där du lämnar CV och personligt brev via vårt ansökningsformulär för lediga tjänster. Vid anläggning väljer du Linköping. För dessa tjänster vänligen ansök via referenskod 4819 . För mer information om tjänsterna på Innesälj, kontakta chef Innesälj, Marie Jonsson via marie.jonsson@hkscan.com.

Du är också välkommen att söka tjänster som produktionsplanerare eller livsmedelsoperatör. Är du intresserad av dessa tjänster skickar du in ansökningar till dem också.

Välkommen med din ansökan senast 21 mars. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du inte bifogar CV och personligt brev kommer vi inte att kunna hantera din ansökan. En bekräftelse på att vi har mottagit din ansökan kommer via e-post.

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar
högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.

Klicka här för att ansöka