2018-05-11 kl 8:49

HR Generalist

För oss får bara det bästa hamna på gaffeln. Det betyder att vi strävar efter att erbjuda välsmakande produkter med hög kvalitet som framställts på ett hållbart och ansvarsfullt sätt i enlighet med vårt nordiska arv.
Som en del av vår familj med över 7 000 medarbetare från skilda bakgrunder kan du vara med och omsätta den här visionen till verklighet med hjälp av vår strategi Inspire, Lead, Care. Vi tror att karriärmöjligheter, yrkesmässig utveckling, innovation och samarbete är sådant som skapar ett gott och dynamiskt arbetsklimat.
Vi går i bräschen genom att se till att vår verksamhet har en positiv inverkan på samhället och miljön. Eftersom vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel kan vi erbjuda en stor yrkesmässig bredd, från etiska djurinköp till innovativ marknadsföring. Med fokus på våra medarbetares karriärutveckling, deras säkerhet och hälsa ger vi dig utmaningen att se till att bara det bästa hamnar på gaffeln.


Nu går en av våra duktiga HR generalister vidare till en roll som HR chef och därför söker vi nu en ersättare. Hos oss arbetar du som HR generalist brett med flertalet ansvarsområden. Du arbetar parallellt med anläggningens produktionsledare och stödjer dem och övriga anställda i alla HR-relaterade frågor. Du hanterar, utvecklar och driver processer som exempelvis rekrytering, introduktion, ledar- och medarbetarutveckling samt arbetsmiljö- och arbetsrättsliga frågor. I höst kommer vi t.ex. att arbeta med implementering av värderingar samt introducera nytt rekryterings- och performance system. Utöver det operationella arbetet med att jobba i och driva våra HR-processer ingår också en del administrativt arbete i Successfactors, statiskframtagning och analys. Du kommer även att arbeta i projekt för den svenska verksamheten och på koncernivå.
Förutom att du arbetar nära den lokala HR organisationen och produktionen, så har du nära HR- och lönekollegor på flera orter i Sverige, men också inom koncernen. Du rapporterar till HR manager lokalt.


Det här förväntar vi oss av dig:

Du har högskole- eller universitetsexamen inom ramen för personalområdet.  Det är också önskvärt med några års erfarenhet från likvärdig befattning. Meriterande är erfarenhet inom arbetsmiljöområdet, i synnerhet rehabilitering och arbete med rekrytering av stora grupper.
Som HR-generalist har du god social och emotionell kompetens och har ett stort mått av sunt förnuft. Du är utåtriktad med ett målmedvetet, drivande och självständigt arbetssätt. Du bör se HR-arbetet ur ett affärsmässigt perspektiv och på så vis bidra till verksamhetens mål och utveckling.

Då HKScans koncernspråk så behöver du ha goda kunskaper i engelska tal och skrift.

Det här kan du förvänta dig av oss:
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb hos HR, där du jobbar i samtliga HR processer och du kommer att lära dig mycket. Du kommer att kunna göra stor skillnad för HKScan både lokalt och övergripande. INSPIRE, LEAD och CARE är våra gemensamma värdeord och en viktig del av jobbet. Då hälsa och arbetsmiljö är viktiga hos oss så satsar vi på friskvårdsbidrag, gym och möjlighet att köpa våra fina produkter i personalköpet.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta HR manager, Camilla Lögdberg tel. 076-784 45 33 alternativt HR generalist Emmy Tjellmander tel. 076-128 38 71.
Facklig kontakt, Magnus Paulin Unionen, tel. 013-23 47 58.

Välkommen med din ansökan med personaligt brev och CV senast den 31 maj 2018 via vårt rekryteringsverktyg.

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vårt utbud består av ansvarsfullt producerade köttbaserade produkter och måltider, samt innovativa lösningar som gör vardagen lättare för våra kunder. Våra produkter ger smakglädje och präglas av vårt nordiska arv, hög kvalitet och en ansvarsfull produktion. Detta löfte omfattar hela värdekedjan för köttet – från gård till gaffel. Våra kunder finns i detaljhandel, livsmedelstjänster och industrisektorer, och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2017 hade HKScan en omsättning på 1,8 miljarder euro och cirka 7 300 anställda
 

Klicka här för att ansöka