2017-09-21 kl 14:11

Säsongsarbete julproduktion

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar
högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.


Om tjänsterna
Vi söker ca 20 medarbetare till vår julproduktion vid anläggningen i Linköping. Arbetet sträcker sig från mitten av november till slutet av december. För att underlätta introduktionen finns det även möjlighet att börja jobba extra redan nu. Tjänsterna innebär att jobba som operatör på vår charkavdelning där vi tillverkar bland annat prinskorv. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt övervaka maskiner.

Vi söker dig som är driftig och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är van att arbeta under högt tempo. Arbetet är på heltid enligt skiftgång och då arbetstiderna innefattar arbete på dagar, kvällar och helger är det viktigt att du har möjlighet att arbeta under dessa tider hela perioden. Vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande. Du som söker ska ha fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. HKScan värnar om en god arbetsmiljö varför hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.


Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 31:a oktober via vår hemsida http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss/nya. Urval sker löpande och tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan med CV snarast möjligt.


Vill du veta mer?

För mer information angående tjänsterna är du välkommen att kontakta HR-generalist Emmy Tjellmander via e-post emmy.tjellmander@hkscan.com alternativt telefon 013-23 46 15. Fackligkontaktperson är Mattias Axelsson som nås på 0761298194 ellermattias.axelsson@hkscan.com

Klicka här för att ansöka