2017-10-04 kl 0:00

Produktionschef till konsumentpackat kött

HKScan i Linköping är ett av regionens största privata företag med ca 600 medarbetare. Produktionen på anläggningen består av huvudprocesserna slakt, styckning, konsumentpackat samt charktillverkning. I vår roll som marknadsledare driver vi den snabba branschutvecklingen och arbetar systematiskt på samtliga nivåer i organisationen med utveckling. Inom produktionen söker vi nu en produktionschef till KPK.


Arbetet innebär Som produktionschef ansvarar du, tillsammans med dina produktionsledare, för resultat och utveckling av KPK. Du ingår i ledningsgruppen på platsen Linköping och rapporterar direkt till platschefen. Inom ditt ansvarsområde arbetar ca 50-75 medarbetare beroende på säsong och du har 3-4 tjänstemän som driver det operativa arbetet. Som produktionschef på KPK har du ett tätt samarbete med externa kunder och marknad. I teamet ingår en rad funktioner såsom tekniker, processutvecklare, HR, ekonomi och kvalitet. Tillsammans drivs ni av att ständigt förbättra och utveckla verksamheten för att möta kunder och konsumenter. Då vi arbetar i en koncern igår internationella samarbeten.


Vem är du? Du har högskolekompetens gärna med ekonomisk inriktning alternativt kompetens/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har några års framgångsrik ledarerfarenhet och din kompetens präglas av helhetsfokus, förmåga att leda genom andra, skapa team och ständigt förbättra/utveckla. Struktur, systematik och ett effektivt arbetssätt kännetecknar dig samtidigt som du har en förmåga att entusiasmera och sprida energi.  Vidare är du väl förtrogen med LEAN och produktionsteknik.
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande arbete, där du kommer att kunna göra stor skillnad för HKScan. INSPIRE; LEAD och CARE är våra gemensamma värdeord och en viktig del av jobbet.


Vill du veta mer? Kontakta Platschef Dana Sharif tel  013-23 46 00. Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 22 oktober. Den lägger du in på vår hemsida www.scan.se/jobb . Tryck på länken ”Ansökan” till höger för att komma till ansökningsformuläret. Vid referenskod anger du 5106 och vid anläggning anger du Linköping. Anges inte referenskod kommer vi inte att kunna hantera din ansökan. Anger du din e-postadress i din ansökan får du ett e-brev som kvittens på att vi tagit emot din ansökan.

Facklig kontaktperson HKScan är Michael Claesson, 013-23 46 95. Välkommen med din ansökan!


HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar
högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder eurooch hade ca 7 300 anställda.

Klicka här för att ansöka