2018-01-15 kl 14:04

Säsongsarbete chark

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi säljer, marknadsför och producerar
högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, foodservice, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2016, omsatte HKScan nästan 1,9 miljarder euro och hade ca 7 300 anställda.

Om tjänsten
Vi söker ca 40 säsongsarbetare till vår anläggning i Linköping. Arbetet sträcker sig från omkring slutet av mars till mitten av augusti och du kommer att arbeta som operatör på vår charkavdelning under vår grillsäsong. I arbetsuppgifterna ingår att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt övervaka maskiner.

Vi söker dig som är driftig och har god samarbetsförmåga. Du är noggrann, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är van att arbeta under högt tempo. Arbetet är enligt skiftgång och då arbetstiderna innefattar arbete på såväl dagar som kvällar är det viktigt att du kan ta dig till och från jobbet enligt skiftets tider. Tidigare vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande. Du som söker ska ha fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. HKScan värnar om en god arbetsmiljö varför hälsokontroller och slumpmässiga alkohol- och drogtester kan förekomma före och under din anställning.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter inom olika arbetsområden. Dessutom erbjuder vi dig:

-Friskvårdsbidrag
-Rabatterade kött-och charkuteriprodukter i vårt populära personalköp
-Träna gratis i vårt personalgym
-Möjlighet till extrajobb efter avslutad anställning

Vill du veta mer?
För mer information angående tjänsterna är du välkommen att kontakta HR-generalist Emmy Tjellmander via e-post, emmy.tjellmander@hkscan.com, alternativt telefon 013-23 46 15.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15:e mars. Ansökan skickas på vår hemsida via vårt ansökningsformulär för lediga tjänster där du lämnar CV samt personligt brev. Urval sker löpande så vi rekommenderar att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att ansöka