Varumärken

HKScans verksamhetsområdet i Sverige arbetar med flera varumärken inom kött och chark. De starkaste och mest välkända är Scan och Pärsons.  


Scan 
Scan har i generationer varit Sveriges kött- och charkuterimästare och det är en tradition som vi är stolta över att föra vidare. Vi tror på det svenska ursprunget och arbetar engagerat för att ständigt säkra att de höga förväntningar som ställs på svensk köttkvalitet alltid infrias. När du väljer en vara från Scan kan du vara säker på att det alltid är 100 % svenskt kött från svenska gårdar.

Idag är Scan ett av Sveriges mest omtyckta varumärken med ett brett sortiment av klassiska favoriter och mer moderna produkter. Hos oss hittar du gott, mört och saftigt griskött från Scan Piggham, Mammas köttbullar, högklassigt kött från Omsorgsfullt utvalt, spännande kryddiga korvar och våra unika produkter från Svensk Rapsgris; ett saftigare, mörare och smakrikare griskött.

http://www.scan.se/

Pärsons 

År 2000 lanserade Pärsons ett koncept med smörgåsmat under varumärket Tunna Skivor. Det visade sig snart vara ett framgångsrikt koncept och Pärsons blev snabbt marknadsledande inom området skivad smörgåsmat. Pärsons har idag ett stort utbud av kvalitetsprodukter som kan avnjutas när som helst på dygnet och av hela familjen. Till vardag eller fest.

http://www.parsons.se

Bullens 
Pilsnerkorven har en folklig förankring och produkten kopplas ofta till positiva händelser – utflykter, semester, båten, sommarhuset, husvagnen, fjällstugan, älgjakt och vickning i goda vänners lag. Bullens Pilsnerkorv är en produkt som nått kultstatus. De första pilsnerkorvarna med namnet Bullens gjordes i dåvarande Alvesta slakteriförening 1953. Recepturen är densamma idag som då.

http://bullens.se/